av Elin Eriksson

OM OSS

Att maten påverkar oss både positivt och negativt är de flesta medvetna om och ständigt blir vi påminda om vad vi ska äta med utlovade resultat.

Dieter och trender påverkar oss och det är inte alltid enkelt att följa och hålla kvar dem, det är mycket enklare att fortsätta i sina gamla vanor som man oftast halkar tillbaka i.

Vi vill visa hur du enkelt kan laga mat som är både god och hälsosam genom att lyfta in näringsriktiga komponenter utan att krångla till det. Mat skall vara god och näringsrik och ge din kropp det den behöver för att må bra.

Så följ med oss på matresa i stadens snabba puls där Louise bor och till landet bland hönor och självhushållning där Anne bor. Följ med oss ut i världen och upptäck mat från andra platser och hur den självklara Svenska matordningen ställs på ända i Albanien där alla äter tillsammans genom att doppa brödet i den gemensamma grytan. Följ med till olika platser nära och långt borta och inspireras av den matglädje vi vill förmedla.

Louise Papuçiu

Business manager som tillbringar sina somrar i Albanien och som har matlagning och konsten att välja bra råvaror med sig från uppväxten på gården.

Med familj och ett liv fullt av aktiviteter är det viktigt att alla får i sig näringsrik mat för att hålla sig friska och för att kunna  njuta av livet.

Att upptäcka nya råvaror är fantastiskt och hela världen är som ett spännande skafferi.

Anne Wullf

Master of science in nursing med mångårig erfarenhet inom bland annat medicin, cancer, psykiatri och sjukdomar som drabbar oss när vi blir äldre. Många sjukdomar som går att undvika eller mildra där vi hämtar kunskap i forskningen kring mat och hur den påverkar oss.

Att ge kroppen förutsättningar att må bra och njuta av livet är viktigt och att få laga mat med den rikedom av råvaror som finns runt oss ger så mycket glädje.

Om du har frågor gällande receptbanken, eller samarbete gällande receptframtagning och/eller fotografering kan du maila till: louise.papuciu@gmail.com

Om du har frågor gällande butiken eller en vara som du har köpt kan du maila till: butik.grocerywealth@gmail.com