Solkysst en Septemberdag

av Elin Eriksson

Vad är inte bättre en solig september lördag än att hänga vi en sjö, grilla, fiska och dricka mängder kaffe?! Första gången jag besökte denna lilla sjö långt inne i skogen sa jag, här vill jag ägna hösten. Så sagt och gjort packade vi picknickväskan efter att jag tjatat på sonen att följa med (dottern hade redan dragit med sin kusin till Mall of Scandinavia, går inte att lura med henne längre). Jag hade bakat blåbärsgrottor (recept hittar ni här) fyllt termosen och varit och köpt korv med bröd. Är ni vegetarianer så är detta bästa korven att grilla enligt mig.

Att jag skulle bli så förtjust att hänga i skogen, känns sjukt, jag som alltid känt att jag snabbt måste därifrån, tillbaka in till stan. Så min man som älskar att fiska och vara i naturen var lycklig över att jag ville stanna i hela 5 timmar!

Förutom grilla korv och äta blåbärsgrottor drack jag i vanlig ordning alldeles för mycket kaffe!

Efter 5 timmar var alla kakor uppätna, kaffet påväg att bli kallt och sonen trött på att tjata över att han vill åka hem! Så vi packade ihop oss, alldeles solkyssta i ansiktet och åkte hem.

Skriv en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hos oss får du både härliga recept, intressent läsning från bloggen, information från våra partners och senaste nytt från butiken.

© 2022 Grocery Wealth. Produktion Ellary.