…börjar jag direkt drömma och planera årets halloween. Hur ska dukningen se ut, vad ska vi ha på oss, vad ska vi äta och hur många halloween middagar kan man klämma in på 2 veckor!

Bilder fån Pinterest

För mig handlar halloween om gemenskap, god mat och kreativitet. Nu ger vi oss upp på vinden för att dra fram gamla grejer att pynta våra bord eller klä ut oss med, vi bakar, lagar mat och skrattar åt varandras utstyrslar. På tall om pyssel så är ju denna bok underbar för att komma igång med kreativiteten

När det kommer till maten vill jag låta den vara så ”Ohallowwening” som det går, den får istället andas höst och årstid medan bakverken gärna får skrika halloween och pyntas med spöken, spindlar mm. Förra året bjöd vi på en variant av Palak Paneer, som uppskattades stort! Nu sitter jag med travar av kokböcker, pinterest, och bloggar för att hitta de ultimata höstreceptet som både ska vara färgrikt, hett och såklart samka ljuvligt . kanske ska jag köra på indiskt i år igen, ganska en dal!

Sedan har vi ju utstyrseln, något som oftast tar flera timmar att få till, så de gäller att börja tidigt innan man eventuellt ska iväg på galej eller innan gästerna kommer! Vår familj brukar även besöka något nöjesfält. Jag älskar hur Gröna lund och Liseberg skiftar hela områdena till spökstäder. Så tråkigt att detta inte kommer bli av i år. Men vi kommer ändå köra all in om jag känner oss rätt!

Förra året så klädde vi ut oss till figurerna från COCO

Hur snygga va vi inte?!

Jag får helt klart sätta igång med att fylla pintrestmappen, leta rätt på alla halloween prylar på vinden och se hur mycket cirkus smink som finns kvar i gömmorna! Låt hösten och alla halloween middagar snart börja!

Skriv en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hos oss får du både härliga recept, intressent läsning från bloggen, information från våra partners och senaste nytt från butiken.

© 2022 Grocery Wealth. Produktion Ellary.