Möt en av våra fantastiska samarbetspartners: My Clay Journey

av louise

Med passion för keramik och en driv att hitta sin egen väg startade Alicia Samson,  My Clay Journey en liten keramikverkstad i Sverige.

Alicia i sin verkstad
Alicia i sin verkstad


I SydAfrika var konst och kreativitet  en del av min vardag, och ibland smet jag iväg från mitt kompisgäng för att istället titta på konst, men det var inte förens jag en dag köpte en mandala bok som jag förstod hur mycket konst betydde för mig och vilken energi det gav. Efter att jag färglagt boken, köpte jag akvarellfärger, jag leker med färgerna utan press att göra något fint.

En dag går jag in på Panduro och köper mig en bit lera. Jag sitter vid mitt köksbord med leran i min hand under fler månader utan att kunna göra något, men så började jag hitta formerna.

keramik
keramik

Alicia tillverkar keramik med hjälp av hennes händer i huvudsakligen de gamla metoderna. Jag tycker om att bygga mina former intuitivt eftersom jag vill att mina egna impulser ska visas i mitt arbetet.

Mina smörknivar bär på min historia och nu är det dags för dig att bygga vidare historien via ditt frukostbord, när du förbereder dig för en nya dag fylld av äventyr.

Vill du köpa en smörkniv från Alicia klicka här 💗

Skriv en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hos oss får du både härliga recept, intressent läsning från bloggen, information från våra partners och senaste nytt från butiken.

© 2022 Grocery Wealth. Produktion Ellary.