NÄRPRODUCERAD YOGHURT!

av Elin Eriksson

Jag vill åka till en Bondgård och köpa yoghurt från kossor som har riktiga namn och som får springa ute i de gröna sa jag till mannen när vi vaknade, Han förstår precis vad jag menar och tar på sig skorna.

.När vi anlände till bondgården slogs vi av ”ko doften” herregud så det kan lukta, både gott och äckligt på samma gång, vår tonåring vägrade gå ut och la sig under en tröja i bilen….skrattade på insidan och mindes när min mamma kom hem med ”riktig” mjölk. Hur vi skrek blä och vägrade dricka (jag är uppvuxen på bondgård och uppskattade inte mjölken på den tiden)

När man äter eller dricker något som är framställt med kärlek så blir smakerna så mycket mer tydliga. Så har ni möjlighet så tycker jag verkligen att ni ska åka och köpa mjölk ute på en bondgård, helt klart en mysig och oroligt god utflykt.

Bonfgården vi besökte heter Billingegård och ligger strax norr om Norrtälje (se länk nedan)

Skriv en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hos oss får du både härliga recept, intressent läsning från bloggen, information från våra partners och senaste nytt från butiken.

© 2022 Grocery Wealth. Produktion Ellary.